Погребение

Приемете искрените ни съболезнования!

Повечето от нас не са готови да планират или извършат траурната церемония за някого, когото обичат.

Ако ни предоставите възможността да Ви помогнем, да изпълним Вашите желания, за траурната церемония, за нас това ще е привилегия, която е изключително специална.

Загубата на близък човек може да остави много въпроси без отговор, чувство на стрес, безпокойство и скръб, които правят събитието трудно за преодоляване. Многото нерви и време, необходими за организиране на погребение, биха могли в този труден момент да не Ви дадат възможност да се съсредоточите върху това, което е най-важното, а именно – безпроблемното организиране и протичане на траурната церемония, което помага на семейството и приятелите да отдадат последна почит, след смъртта на някого, когото обичат.

Екипът ни от професионалисти е на разположение да Ви помогне при вземането на важните решения, касаещи всички погребални услуги. От избора на ковчег, подходящата драперия, цветята за погребението, до организиране на кетъринг след ритуала, където семейството и приятели имат възможността да се съберат и споделят своите индивидуални спомени.

Ние разбираме, че това не е лесно решение, което е причината да сме на разположение 24 часа, 7 дни в седмицата, за да говорим с Вас и да Ви помогнем в този труден процес.

Call Now Button